• KALVARIA SGT. 87 SZEGED
    Tel. +36204423640
    E-mail: welebau@eurostroj.com

RÓLUNK

Az Eurostroj Doo szerbiai építési vállalat, amely 2009-ben alakult. A Magyar Köztársaságban végzett piackutatással megállapítottuk, hogy nagy szükséglet mutatkozott építési szakképesítésű minőséges munkaerő iránt. A Magyar Köztársaság és a Szerb Köztársaság közötti államközi megegyezésnek köszönve, igen rövid idő alatt biztosítjuk a Szerb Köztársaságból való minőséges munkaerő munkaengedélyeit, éspedig a Magyar Köztársaság területén végzett munka céljából.
A Magyar Köztársaságnak nyújtandó minél minőségesebb szolgáltatás-nyújtás céljából, az Eurostroj Doo üzleti műszaki együttműködési szerződéseket köt, illetve a Magyar Köztársaság területén való együttes fellépés céljából szerződéseket köt a Welebau Kft. és az Eurostroj Hu Kft. vállalatokkal.
Az a küldetésünk, hogy minél rövidebb határidőn belül felismerhetőekké válljunk a Magyar Köztársaság területén, mint olyan cég, amely megfelelhet a vasbeton készítés, a zsaluzás, a betonozás, a falazás, a betonrétegek gépi kidolgozása, burkolómunka tervezése legmagasabb szintű követelményeinek.
A piac mindennap valami újat követel, ami nagyobb és nagyobb kihívásokkal jár, úgy hogy társulva mi is részt vállalunk a korszerű építőipar mind dinamikusabb és összetettebb szükségleteiben.
A mi jellegzetességünk, hogy a piacon úgy mutatkozzunk be, mint egy olyan építőmérnökökből álló, a menedzsereken és építési munkavezetőkön keresztül a kiemelkedő mesterekig és egyéb dolgozókig, mint nagy és kibővíthető kapacitású minőséges munkaerővel rendelkező csapat, amely fel van szerelve kézi és elektronikus szerszámokkal, járművekkel, elktronikus és diesel esztrich szivattyúval és hasonlókkal.
Az iroda és a főraktár a Szeged, Kálvária sgt. 87. címen található, de ez nem korlátoz bennünket a Magyar Köztársaság egész területén és ennél szélesebb körben végzett munkában.
A 2020. évben munkaengedélyt kaptunk az Osztrák Köztársaságban való munkához, úgyhogy előkészületeket végzünk az osztrák piacra való belépésre.
Ezalkalommal felszóllítunk a Magyar Köztársaság területén vagy az Osztrák Köztársaság területén való együttműködésben minden érdekeltet, hogy lépjen velünk kapcsolatba e-mail vagy telefon útján.
Foglalkoztatás –
A gazdálkodás állandó bővítése céljából, minőséges munkaerőt keresünk mind a Magyar Köztársaság, mind pedig az Osztrák Köztársaság területén végzett munkafeladatok ellátásához.
Folyamatosan keresünk olyan embereket, akik több nyelven beszélnek, főként szerb és magyar, valamint német nyelven.
Szükségünk van építésvezetőkre, vasbeton készítőkre, ácsokra, betonozókra, kőművesekre, burkolókra, az esztrich beton beépítését végző emberekre és fizikai munkát végzőkre.
Válljon a csapatunk részévé, biztosítjuk az energikus munkakörnyezetet, a serkentő és rendszeres keresetet, folyamatosságot a munkában, teljes munkaidőt, fizetett elhelyezést és szállítást a terepi munka esetén.
A jelentkezéseket küldje a következő e-mail címre welebau@eurostroj.com vagy hívja fel a következő telefonszámot: +36204423640.